13.06.2024

Ali Mahir Başarır’dan Semih Yalçın’a Yanıt: “Biz Senin Gibi Ucuz Pespaye Tehditlerde Bulunanlarla 101 Yıldır Mücadele Ediyoruz!”

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, bir açıklama yaparak MHP’li Semih Yalçın’ın tehdit içeren sözlerine sert yanıt verdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik “Haddini bildiririz” diye konuşan Yalçın’a “Sen bir azmettirici olabilirsin ama biz de 101 yıldır senin gibi ucuz pespaye tehditlerde bulunanlarla mücadele ediyoruz” diyen Başarır, şu ifadelerde bulundu:

“Semih Yalçın, Genel Başkanımızı tehdit etme gafletinde bulunmuş. Bulanık kafayla rahat rahat konuşup, ayık kafayla pişman olan sen, hadsiz adam, sen kim oluyorsun ki Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı’nı tehdit ediyorsun. Sen pespaye ucuz tehditlerle birilerini sindirdiğini düşünebilirsin, sen bir azmettirici olabilirsin ama biz de 101 yıldır senin gibi ucuz pespaye tehditlerde bulunanlarla mücadele ediyoruz. Sen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanını ağzına alırken bin kez düşüneceksin. O yüzden, çok şey istediğimin farkındayım ama seni haddini bilmeye davet ediyorum. Genel Başkanımızı bırak tehdit etmeyi, adını bile ağzına alırken bir değil, bin kez düşün Semih Yalçın.”