ÖZGÜR SAĞLAM

YDK Üyesi

Özgeçmişi

1978 Ankara Gölbaşı’nda  doğdu. İlk-Orta ve Lise eğitimimi Ankara’da tamamlamış olup , Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2001 yılında mezun olmuştur.

2003 yılından itibaren Ankara Barosuna kayıtlı serbest Avukat olarak çalışmaktadır. 2004 yılından bu yana aktif olarak CHP’de siyasi yaşamın içerisinde bulunmaktadır.

2009 yerel seçimlerinde Ankara/Gölbaşı Belediye Başkan adayı olan Özgür SAĞLAM  2007 yılından itibaren tüm seçimlerde aralıksız olarak seçim ve sandık güvenliği ile  ilgili olarak görevler  almıştır. 2012 yılından itibaren aralıksız olarak tüm seçimlerde Gölbaşı İlçe Seçim Kurulu üyesi olarak görev yapmıştır.

2010-2012 arası CHP Ankara İl Delegesi olarak görev almış olan Özgür SAĞLAM  ayrıca meslek hayatımda 2002 yılından itibaren Ankara Barosunda Meslek İçi Eğitim Komisyon Üyeliği (2002-2004), Avukat Hakları Merkez Üyeliği (2004-2006), Abays Yürütme Kurulu Üyeliği (2006-2008), Spor Komisyonu Başkanlığı (2006-2008) görevlerinde bulunmuştur. 2016-2018 yıllarında Türkiye Barolar Birliği Delegesi, 2022 yılından itibaren de halen Türkiye Barolar Birliği Delegesi görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Mesaj Gönderin

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.