BARIŞ BEKTAŞ

KONYA Milletvekili

Özgeçmişi

27.11.1976 yılında Seydişehir’de doğdu. İlkokulu Ortakaraören kasabasında, ortaokul ve liseyi Meram Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Askerliğini Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Askeri Mahkemesinde Askeri Hakimlik yaparak tamamladı. 2002 yılında Konya Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Kurucu üyesi olduğu Demokrat Hukukçular Derneği yöneticiliği ve hemşehri derneği başkanlığı yaptı. Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir. 2015-2018 yılları arası 2 dönem Selçuklu İlçe Başkanlığı, 35.Olağan Kurultay’da Tüzük Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu. 13 Ocak 2018 tarihinde yapılan Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanlığı’na seçildi. 26.12.2022 tarihinde Milletvekili Aday Adaylığı için Konya İl Başkanlığı görevinden ayrıldı. Konya’da serbest avukat olarak çalışmakta iken, 14.05.2023 tarihli genel seçimlerde Konya Milletvekili seçilmiştir.

Mesaj Gönderin

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.