08.06.2016

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN İSTANBUL’DAKİ BOMBALI TERÖR SALDIRISINDA YARALANAN VATANDAŞLARIMIZI ZİYARETİ SONRASINDA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI: MASUM İNSANLARIN HAYATINI KAYBETMESİ HEPİMİZİN YÜREĞİNİ YAKIYOR (8 HAZİRAN 2016)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:
-MASUM İNSANLARIN HAYATINI KAYBETMESİ HEPİMİZİN YÜREĞİNİ YAKIYOR


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’daki bombalı terör saldırısında yaralanan vatandaşlarımızı ziyaret etti.
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlarımıza “ Geçmiş Olsun” dileğinde bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, doktorlardan yaralıların durumuna ilişkin bilgi aldı.

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Teröre karşı ortak tavır takınmalıyız, birlikte mücadele etmeliyiz.” dedi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:

Hastalarımızı ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bazı arkadaşlarımız bugün taburcu olacak. Ama bir şey konusunda siyasetin anlaşması lazım. Terör kimden ve nereden gelirse gelsin hep beraber teröre karşı ortak tavır takınmak ve terörü lanetlemek durumundayız. Masum insanların hayatını kaybetmesi gerçekten de hepimizin yüreğini yakıyor. Terörden artık bu millet bıktı. Bir şekliyle ne yaparsak yapalım terörü önlemek için, terörle mücadele için elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye her zaman hazır olduğumuzu ifade ettim ve yine ifade ediyorum. Teröre karşı ortak tavır takınmalıyız, birlikte mücadele etmeliyiz. Bu mücadelemizi güçlendirerek sürdürmeliyiz. Artık terörü Türkiye’nin gündeminden çıkarıp Türkiye’nin gerçek gündemine dönmesini sağlamalıyız.
Bu konuda Cumhuriyet Halk Partisi olarak elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.
Gerçekten burada masum insanlar sabah işine giderken bomba patlıyor ve bunların bir kısmı hayatını kaybediyor. Polis kardeşlerimiz, bizim güvenliğimizi sağlayan, bizim caddelerde rahat yürümemize imkan veren ve bunun için mücadele eden, bunun için emek harcayan insanlar neden hayatlarını kaybetsinler. Hep beraber ortak mücadele ederek Türkiye’yi bu terör belasından kurtarmalıyız.




Gündem'den Öne Çıkan Haberler