09.06.2016

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ATATÜRK HAVALİMANINDA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI: HİÇBİR BASKI BİZİ DURDURAMAZ (9 HAZİRAN 2016)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU :
-HİÇBİR BASKI BİZİ DURDURAMAZ


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiçbir baskı bizi durduramaz. Hiçbir baskı bizi yıldıramaz. Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Midyat’ta şehit olan Polis Memuru Nefize Özsoy’un yarın Edirne’de düzenlenecek cenaze törenine katılmak için bu gece İstanbul’a giden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Atatürk Havalimanı’nda kalabalık bir partili grup karşıladı.

Burada gazetecilere açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiçbir baskı bizi durduramaz. Hiçbir baskı bizi yıldıramaz. Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz. Demokrasi, insan hakları, kadın-erkek eşitliği, insanların mutluluğu için ve en önemlisi hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği güzel bir Türkiye için mücadele edeceğiz. Şehitlerimize saygı duyacağız, yakınlarına saygı duyacağız. Annelerinin, babalarının acılarını paylaşacağız. Gazilerimize saygı duyacağız. Gazilerimize baş tacı yapacağız. Güzel Türkiye’yi dünyanın bir numaralı ülkesi yapacağız. Bu kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde engeller var. Engelleri çıkaran siyasal iktidar. Ama onların engelleri bize vız gelir" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından alkışlar ve sloganlar eşliğinde makam aracına binerek havalimanından ayrıldı.

BÜTÜN ÖRGÜTE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini gece 23:00’te Atatürk Havalimanı’nda karşılayan CHP’lilere hitaben bir teşekkür mesajı yayınladı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu yayınladığı teşekkür konuşmasında, "Örgütün bütün emekçilerine, kadınına, erkeğine, yaşlısına, gencine yürekten teşekkür ediyorum. Demokrasiyi yeniden Türkiye’ye hatırlattıkları için. Özgürlüğün ne kadar önemli olduğunu Türkiye’ye hatırlattıkları için. Şehitlerin yakınlarına, şehitlere ve gazilerimize saygının ne kadar önemli olduğunu hatırlattıkları için. Her şeyden önce özgür bir Türkiye’nin geleceğini düşündükleri için. Bütün örgüte yürekten teşekkürler" dedi.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler