SERKAN SARI

BALIKESİR Milletvekili

3124206044

Özgeçmişi

Balıkesir / Manyas, 1978, Asri, Sual.

Eczacı; İlk, orta ve lise öğrenimini Balıkesir’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. Yeditepe Üniversitesinde klinik eczacılık alanında yüksek lisans yaptı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfı (BAÇEV), Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD), Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) üyesidir.

2014 yerel seçimlerinde Karesi Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekilliği, CHP Grup Sözcülüğü görevlerinde bulundu. İmar Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarında görev aldı. 5 yıl süreyle CHP Balıkesir İl Başkanlığı görevini yürüttü. CHP Parti Okulu Eğitmenliği görevinde bulundu.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma Ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi

Orta düzeyde İngilizce bilen Sarı, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Mesaj Gönderin

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.