OZAN ALİ İLGAZİ

İZMİR / KONAK İlçe Başkanı

Özgeçmişi

Haziran 2007 Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü Haziran 2007 Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 1999 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarına kaydımı yaptırdım. 2002 yılında Görevlendirmeyle Gençlik Kolu başkanlığı, 2004 yılında, Sekiz sene sonra yapılan Gençlik Kolu Seçimlerinde seçilerek Gençlik Kolu başkanlığı yaptım. Partinin değişik kademelerinde görev aldım. Partimde aktif olarak çalışmalara devam etmekteyim. Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksek Okulu İletişim Kulübü Başkanlığı. Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Kulübü Kurucu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Halk Oyunları Topluluğu Kurucu üyeliği ve eğitmenliği yaptım. Çağdaş Yaşamı destekleme derneği üyeliğim devam etmekte, 2007 yılında yapılan yaz okulu eğitmenlerinden biriyim. Expo 2015 Derneği üyeliği yaptım ve çalışmalarına aktif olarak katıldım. Turkuaz Halk Oyunları Derneği Kurucu Üyeliği ve Eğitmenliği Yaptım. İzmir Folklor Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği aynı zamanda Eğitmenliğini yaptım. Derneğimde Aktif olarak çalışmaya devam etmekteyim. Koyu bir Göztepe Taraftarıyım

Mesaj Gönderin

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.