ERDEN KÖYBAŞI

BALIKESİR İl Başkanı

Özgeçmişi

14.Aralık 1960 tarihinde Manisa/Akhisar’da doğdum, Anadolu Üniversitesi İşletme mezunuyum, Balıkesir Üniversitesi İşletme Fakültesinde Yüksek lisans yaptım.  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirim. Türkiye Elektrik Dağıtım (TEDAŞ) A.Ş Manisa İl Müdürlüğünde endeks okuma memuru olarak başladığım görevimde her kademede görev yaptım. TEDAŞ Balıkesir Müessese Müdürlüğünde 1990 yılından 2010 yılına kadar Muhasebe Finansman Müdürü olarak görev yaptım, bu görevimin yanında Bilgi İşlem Müdürlüğünü de yürüttüm. Görevim sırasında Ankara TEDAŞ Genel Müdürlüğünde birçok Komisyon ve Çalışma gurubunda yer aldım. Tedaş'ta memur sendikası Ener Sen örgütlenmesinde aktif olarak çalıştım, yönetimlerinde görev aldım. 2010 yılında Elektrik Dağıtımlarının özelleştirilmesi sonucu Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova illerinde faaliyet gösteren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ) Genel merkezi Bursa’da Perakende Satış Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladım daha sonra Mali İşler ve Hukuktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldım, UEDAŞ Genel Müdür Vekili olarak .sürdürdüğüm görevimden 2013 yılı başında emekli olarak ayrıldım.
2011 yılından bu yana partimizin resmi olarak üyesiyim, Parti örgütümüz içinde Sandık sorumluluğu, okul sorumluluğu, ilçe, il, kurultay delegelikleri yaptım. Ütse, Yerel yönetimler, öbek örgütlenmesi gibi eğitimlere katıldım.
 Mesleki olarak üyesi olduğum  Balıkesir SMMM Odasında 2 dönem Temel Eğitim staj merkezinde yönetici olarak görev yaptım. Ayrıca üyesi olduğum Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Balıkesir Şube başkan yardımcılığı görevini yürüttüm. Atatürkçü Düşünce Derneği, Balıkesir Fotoğraf Sanatı derneği (BASAF) ve Balıkesir Güzel sanatlar derneği  üyesiyim.
Resim yapıyorum, 2 si yağlı boya 2 si suluboya olmak üzere 4 kişisel resim sergisi açtım birçok karma sergide yer aldım.
2 oğlumuz var, her ikisi de Anadolu Üniversitesi Elektrik Elektronik mühendisliği bölümünü bitirdiler.Büyük oğlumuz Balıkesir üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğinde araştırma görevlisi olarak görev yapmakta, diğer oğlumuz yine Balıkesir 'de kendi şirketinde serbest olarak çalışmaktadır. Halen eşimle birlikte kendi ofisimizde mali müşavirlik yapmaktayız.

Mesaj Gönderin

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.