29.06.2022

Sokak Örgütlenmesi Projesi Kapsamında Bir Milyonuncu Ev Ziyareti Yapıldı

CHP Parti Okulu olarak Türkiye genelinde Sokak Örgütlenmesi projesini büyük bir hız ve inançla yürütüyoruz. Bu proje kapsamında birbirine yakın sokaklar birleştirilerek 400 seçmeni geçmeyecek şekilde öbekler (örgütlenme birimleri) oluşturulmuş, bu öbeklerde görevlendirilmiş öbek sorumlularına eğitim verilmiş ve bu kişilerin komşu ziyaretleri yapılması sağlanmıştı.

Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof.Dr. Aytuğ Atıcı yaptığı açıklamada, ‘Covid salgın koşullarının hafiflemesiyle birlikte hızlandırdığımız çalışmamızda bugün önemli bir aşamaya geldiğimizi belirtmekten dolayı çok mutluyuz. Özellikle kararsız seçmenler üzerine yoğunlaştığımız bu çalışmada bir milyonuncu hane ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz’ dedi.

CHP üyesi olan öbek sorumlularının kendi komşularını tanımaya çalıştıklarını, onları dinlediklerini ve onlarla dayanışma içinde olduklarını belirten Atıcı komşularla sadece seçim zamanı değil sürekli olarak iyi ilişkiler geliştirerek onların güvenini kazanmaya çalıştıklarını belirtti.

Aytuğ Atıcı; Parti Okulu, Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı işbirliğiyle yürütülen bu çalışmanın gerçekleşmesinde örgütlerimizin ve üyelerimizin özverili çalışmaları olduğuna vurgu yaptı. Atıcı ‘Bir milyonuncu ev ziyareti nedeniyle Parti Okulu koordinatör ve eğitmenlerimize, öbek sorumlularımıza ve bütün yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum. İlk seçimlerde öz gücümüzle birinci parti olmayı hedefliyoruz. İktidar emekle gelecek!’ dedi.



Gündem'den Öne Çıkan Haberler