01.05.2023

Sayın Selvi Kılıçdaroğlu: "Ekmeğini Topraktan Çıkaran Kadınlar ve Çocuklarıyla Buluştum, 1 Mayıs Kutlu Olsun"

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte emekçi kadınlarla buluştu.

İncirliova'da çilek üreticileriyle bir araya gelen Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ve Başkan Çerçioğlu kadınlarla birlikte çilek hasadı yaptı. İncirliova'da emekçi kadınlarla kahvaltı da yapan Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ve Çerçioğlu'na baharın habercisi gelincik demeti armağan etti.

Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından İncirliova ziyaretine ilişkin paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Aydın’da Emek ve Dayanışma Günü’nde ekmeğini topraktan çıkaran kadınlar ve çocuklarıyla buluştum. Eken, biçen, üreten kadının sofrasının bereketi ve lezzeti bambaşka. Kadın emeğinin değerini bulduğu, kadınların evlatlarına imkanlar sunabildiği günler yakın. 1 Mayıs kutlu olsun."

Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ve Çerçioğlu, daha sonra Söke Serçin'e geçti ve burada Serçin Su Ürünleri Kooperatifi üyesi kadınlarla sohbet etti. Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, kooperatif ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Özlem Çerçioglu Başkan ile Bafa gölü kıyısında 1 Mayıs’ı çalışarak geçiren Serçinli kadın balıkçılar ve çocuklarını tanıma fırsatı buldum. Emeklerinin değerinin ve bereketinin artarak çoğalmasını diliyorum. Baharı beraber getireceğiz."

Gündem'den Öne Çıkan Haberler