02.05.2023

Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, Çankaya Masal Evi'ni Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Masal Kalesi Kreşi’ni ziyaret etti. Çocuklarla ve aileleriyle sohbet edip fotoğraf çektiren Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin kreş hizmetinde öncü olduklarını belirterek, “Ama asıl olan bunun bir devlet politikası olması. Baharla birlikte daha da güzel olacaktır” dedi.

Sayın Selvi Kılıçdaroğlu’na ziyaretinde, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve eşi Kezban Taşdelen eşlik etti.

Kreşi gezen Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, çocuklar ve anne babalarıyla bir araya geldi. Kreşte eğitim alan çocukların gösterisini de izleyen Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Arzumuz çocuklarımızın yüzünün her zaman gülmesi. Çocuklarımız güldüğü zaman anne, baba olarak bizler de mutlu oluyoruz. Kreşler de çok önemli. Çocukların gittiği ilk yuva eğitimin de bir parçası. Beslenme, eğitim bunların hepsini ilk olarak kreşlerde alıyor çocuklarımız. Belediyelerimiz de bu işte öncü olmaya çalışıyor, yapıyorlar da. Ama asıl olan bunun bir devlet politikası haline gelmesi. Baharla birlikte daha da güzel olacaktır.”

Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ayrıca, sosyal medya hesabından ziyaretine ilişkin fotoğrafları paylaşarak şu açıklamada bulundu:

"Güne çocukların güzel enerjisiyle başladım. Çankaya Masal Evi gibi çocuklarımızın faydasına yönelik örnek işler de var. Buradaki çocukların gözlerindeki ışığı ülkemizin tüm çocuklarında görmek en büyük dileğim. Bahar çocuklarımıza da gelecek, inanıyorum."


Gündem'den Öne Çıkan Haberler