15.07.2024

Murat Bakan: "EGM Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz Derhal Emekli Edilmelidir"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öpen Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz için "Derhal emekli edilmelidir" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Devletin Polisi, askeri bir siyasi parti liderinin elini eteğini öpmez, önünde de eğilmez. Türk polisi, askerinin başı her zaman diktir. Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebedir. Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir." ifadelerini kullandı.

Bakan'ın paylaşımı şöyle:

"Devlet Bahçeli'nin elini öpen şahıs EGM Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz. Üzerindeki o üniforma Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsil eder. Devletin Polisi, askeri bir siyasi parti liderinin elini eteğini öpmez, önünde de eğilmez. Türk polisi, askerinin başı her zaman diktir. Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebedir. Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir."