17.08.2025
17.08.2025
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kent Park ve Kent Lokantası'nı yenileyerek hizmete açtı. Açılış programına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, yerel yönetimlerde CHP’nin “halkçı, toplumcu ve kamucu” anlayışını vurguladı.
Zeybek, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Ülkemizin yüzde 95’i deprem kuşağında. Parklar ve meydanlar yalnızca eğlence alanı değil, aynı zamanda deprem toplanma alanlarıdır. Bugün burada çocuklarımız, gençlerimiz ve geleceğin emeklileri için çağdaş bir yaşam alanı inşa ediyoruz. ‘AVM mi yapalım, konut mu yapalım’ anlayışı yerine, kent merkezindeki yeşil alanları büyütmeyi tercih eden belediye başkanlarımızla gurur duyuyoruz.”
“HALKÇI BELEDİYECİLİĞİN ÖRNEĞİ BURADA”
Zeybek, CHP belediyeciliğinin halkın ihtiyaçlarına doğrudan çözüm üreten bir yönetim anlayışı benimsediğini vurguladı.
“Yeşil alanları koruyacaksınız, halkın ucuz yemeğe, proteine erişimini sağlayacaksınız. Çocuklarımızı kitapla, sanatla, kültürle buluşturacaksınız. İşte bütün bunlar burada hayata geçiyor. Bu yüzden Çerkezköy’ü, Tekirdağ’ı ve Türkiye’nin en büyük belediyelerini Cumhuriyet Halk Partisi yönetiyor. Halktan toplanan vergileri yine halkın hizmetine sunuyoruz."
“ÇERKEZKÖY’Ü DAHA DA İLERİ TAŞIYACAĞIZ”
Gökan Zeybek, Çerkezköy’ün Anadolu’nun farklı bölgelerinden göç alan, binlerce emekçinin yaşadığı bir kent olduğuna dikkat çekerek, ilçenin daha da gelişmesi için çalışmaların süreceğini söyledi.
“Yeşil alanları çoğaltacağız. Halk ekmek, kent kafeler ve kent lokantalarıyla milletimizin hizmetlerden daha fazla yararlanmasını sağlayacağız. İlçe belediyelerimiz, büyükşehir belediyemiz, işçilerimiz ve muhtarlarımızla birlikte Çerkezköy’ü daha ileriye taşıyacağız.”
17.08.2025
17.08.2025
17.08.2025
17.08.2025