23.06.2020

DİJİTAL DERGİMİZ MİLLET'İN "ARPALIK A.Ş." ÖZEL SAYISI YAYINDA...

AKP’nin bazı eski bakan ve milletvekilleri geçen yıl sürpriz bir şekilde Ziraat, Halk ve Vakıfbank’ın yönetim kurulu üyeliklerine getirilmişti. Bu yılın büyük sürprizi ise milli güreşçi Hamza Yerlikaya'nın Vakıfbank Yönetim Kurulu üyeliğine atanması oldu. 
Bankacılık eğitimi almış gençlerimiz maaş alacak bir iş dahi bulamazken, AKP'lilerin üç dört ayrı yerden maaş almadan ay sonunu getiremediklerini görüyoruz... Ülkemizde “arpalık” olarak nitelenen bu uygulamalar adalet duygusunu zedelerken, yurttaşların devletle bağlarını zayıfatıyor.
Devletin kadroları sarayın memurlarına adeta “Yağma Hasan’ın böreği” olmuş... "Devletin malı deniz" diyen bu saray memurlarını dergimizin bu özel sayısında isim isim yayımlıyoruz.
* * *
Son günlerin bir diğer önemli gelişmesi ise AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'nın yaptığı itiraflar oldu.. 
Ayvalı'nın, "Bir müsteşar atamam için bu adamın genel müdür olarak 12 yılı doldurması lazım" sözleriyle AKP/FETÖ işbirliğini aklamaya çalışması adeta bir ibret vesikasıydı. Bu sözler, devlet teamüllerini kendi ajandaları önünde engel olarak gören AKP yöneticilerinin, liyakate ve devlet teamüllerine yönelik hasmane yaklaşımlarının da yetkili bir ağızdan itirafıydı.
Dün, sınav soruları çalınarak devlete sızılıyordu. Bugün, bir kişinin istediğini istediği makama atadığı tek adam rejimindeyse devlet adeta bir aile şirketine dönüştürüldü.
Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletimize olan sözünü yineliyoruz: Tarih bunları not edecektir ve yeri zamanı gelince de bunların tamamı sorulacaktır...
Dergimizin "Arpalık A.Ş." özel sayısını da yine tarihe düşülmüş bir not olarak okurlarımıza sunuyoruz...
İyi okumalar dileriz.
Dergimizin "Arpalık A.Ş." başlıklı özel sayısını okumak için tıklayınız...