17.06.2024

Cumhuriyet Halk Partisinde Siyasi Partiler Arası Bayramlaşma

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyasi Partiler arası bayramlaşma ziyareti, CHP Genel Merkezi’nde Kurban Bayramının 2. Günü gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel başkanlığındaki heyette CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Çiğdem Gegeoğlu ve CHP Gençlik Kolları Genel Saymanı Yusuf Baştuğ yer aldı. CHP heyeti ilk olarak sırasıyla AK Parti, DSP, Vatan Partisi ve DEM Parti ile bayramlaştı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE BAYRAMLAŞMA

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyasi Partiler arası bayramlaşma ziyareti, CHP Genel Merkezi’nde Kurban Bayramının 2. Günü gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel başkanlığındaki heyette CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Çiğdem Gegeoğlu ve CHP Gençlik Kolları Genel Saymanı Yusuf Baştuğ yer aldı. CHP heyeti sırasıyla İyi Parti, BBP, DP, ve MHP ile bayramlaştı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE BAYRAMLAŞMA -2-

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyasi Partiler arası bayramlaşma ziyareti, CHP Genel Merkezi’nde Kurban Bayramının 2. Günü gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel başkanlığındaki heyette CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Çiğdem Gegeoğlu ve CHP Gençlik Kolları Genel Saymanı Yusuf Baştuğ yer aldı. CHP heyeti sırasıyla SP, ANAP ve Memleket Partisi ile bayramlaştı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE BAYRAMLAŞMA -3-

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü ile bayramlaşma programı, CHP Genel Merkezi’nde Kurban Bayramının 2. Günü gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel’in yanı sıra Parti Meclisi üyeleri, belediye başkanları ve ilçe örgüt yöneticileri partililer ile bayramlaştı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE BAYRAMLAŞMA -4-

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyasi Partiler arası bayramlaşma ziyareti, CHP Genel Merkezi’nde Kurban Bayramının 2. Günü gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel başkanlığındaki heyette CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Çiğdem Gegeoğlu ve CHP Gençlik Kolları Genel Saymanı Yusuf Baştuğ yer aldı. CHP heyeti son olarak sırasıyla Deva Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Zafer partisi ve Milli Yol Partisi ile bayramlaştı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE BAYRAMLAŞMA -5-