04.04.2024

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel: “En İyi Hizmeti Adil ve Eşit Vereceğinize İnancım Tam

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, yeni Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i makamında ziyaret ederek anı defterine, “Doğduğumuz, büyüdüğümüz bu güzel şehre en iyi hizmeti adil, eşit ve hakkaniyetle vereceğinize inancım tamdır” ifadelerini yazdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti. 31 Mart yerel seçimlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan Ferdi Zeyrek’i makamında ziyaret eden Özel, daha sonra katılımcılarla fotoğraf çektirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediyesi anı defterine şu ifadeleri yazdı:

“MANİSA BELEDİYESİ’NİN İLK CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI”

“Partimizin 1977 yerel seçimlerinden sonra ilk kez birinci parti olduğu 31 Mart 2024 seçimlerinde Manisa Belediyesi’ni Cumhuriyet tarihinde kazanan ilk Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı olarak ilk ziyareti size yapmanın onur, kıvanç ve heyecanını yaşıyorum. Doğduğumuz, büyüdüğümüz bu güzel şehre en iyi hizmeti adil, eşit ve hakkaniyetle vereceğinize inancım tamdır.”


Gündem'den Öne Çıkan Haberler