11.10.2024

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel: “Arkadaşlarımız Belediyeciliğin Sadece Rant Olmadığını Gösterecek”

“ESAS BELEDİYECİLİK, ŞEHRİN KÜLTÜR, SANAT VE SOSYAL HAYATINA KATKIDIR”

“HER BİRİ İLE AYRI AYRI GURUR DUYUYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun açılışında yaptığı konuşmada, “Çok uzun olmayan bir vadede hepimizin gurur duyacağı bir opera ve konser salonu olacak. Dünyaca ünlü sanatçıların gelip konser verdiği, gençlerle buluştuğu etkinlikler olacak. Yani belediyeciliğin sadece rant olmadığı, esas belediyeciliğin gerçek rantının şehrin, kültür, sanat ve sosyal hayatına katkı olduğunu gösterecek arkadaşlarımız. Her biri ile ayrı ayrı gurur duyuyorum” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, sanatseverler için perdesini açan Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun açılışına katıldı. Etkinlik öncesinde konuşan Özel, “Çok mutluyum. Bugün sabah yoğun bir programımız vardı büyükşehir olmayan 21 ilin il başkanıyla. Sonra Roman Çalıştayımız vardı. Ardından Bursa’da Mudanya Mütarekesi’nin 102’nci yılı vardı. Bu davetiyeyi görünce mutlaka burada olmak istedim. Bu saatte yetişmek mümkün değil. Hatta bir helikoptere bindik ve buraya yetiştik. Didem’i aldım ve buraya geldik” dedi. Genel Başkan Özgür Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILAR GELECEK”

“Manisa’da böyle bir eserin ortaya konuyor olması aslında Manisa’yı CHP’nin aldığını hissettiren bir şey, çok mutluyum o yüzden. Beni burada karşılayan arkadaşlarımızın hepsiyle çok uzun zamandır, 50 yıldır mücadele edenleri var da ben son 17 yılında bu mücadelenin içindeyim. Hepsinin emekleri var. Alın terleri var. Böyle bir gecede onlarla birlikte olmak istedim. Çok mutluyum, çok daha iyileri olacak. Göreceksiniz Manisa’da çok uzun olmayan bir vadede hepimizin gurur duyacağı bir opera ve konser salonu olacak. Dünyaca ünlü sanatçıların gelip konser verdiği, gençlerle buluştuğu etkinlikler olacak. Yani belediyeciliğin sadece rant olmadığı, esas belediyeciliğin gerçek rantının şehrin, kültür, sanat ve sosyal hayatına katkı olduğunu gösterecek arkadaşlarımız. Her biri ile ayrı ayrı gurur duyuyorum.”

“TÜM SORUNLAR İLGİ ALANIMIZ İÇİNDE”

“İnsanların tüm sorunları ilgi alanımız içinde. Yoksullukla mücadele ediyoruz, sosyal yardımlar, üniversite öğrencilerinin sorunları… Ama bir yandan da belediyeciliğin bir diğer tarafı da bu. Bu açıdan ilk gösterimde, ilk oyunda burada olmak benim için çok kıymetli. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Sağ olun.”