22.04.2023

CHP'de Bayramlaşma Ramazan Bayramının 2. Günü Gerçekleşti

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyasi Partiler arası bayramlaşma ziyareti, CHP Genel Merkezi’nde Ramazan Bayramının 2. Günü gerçekleşti. Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık başkanlığındaki heyette Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun yer aldı. CHP heyeti sırasıyla AK Parti, DSP, Vatan Partisi, HDP ve Yeşil Sol Parti ile bayramlaştı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE BAYRAMLAŞMA

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyasi Partiler arası bayramlaşma ziyareti, CHP Genel Merkezi’nde Ramazan Bayramının 2. Günü gerçekleşti. Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık başkanlığındaki heyette Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun yer aldı. CHP heyeti sırasıyla İYİ Parti, BBP, DP ve MHP ile bayramlaştı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE BAYRAMLAŞMA - 2

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyasi Partiler arası bayramlaşma ziyareti, CHP Genel Merkezi’nde Ramazan Bayramının 2. Günü gerçekleşti. Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık başkanlığındaki heyette Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun yer aldı. CHP heyeti sırasıyla Saadet Partisi, ANAP, Genç Parti ile bayramlaştı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE BAYRAMLAŞMA - 3

Geleneksel olarak gerçekleştirilen örgüt içi bayramlaşma Ramazan Bayramı dolayısıyla CHP Genel Merkezi’nde bayramının 2. Günü gerçekleşti. Grup Başkanvekili, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, PM Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyeleri partililer ile bayramlaştı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE BAYRAMLAŞMA - 4

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyasi Partiler arası bayramlaşma ziyareti, CHP Genel Merkezi’nde Ramazan Bayramının 2. Günü gerçekleşti. Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık başkanlığındaki heyette Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun yer aldı. CHP heyeti sırasıyla DEVA Partisi, Gelecek Partisi, YRP, BTP, TDP, Memleket Partisi ve Milli Yol Partisi ile bayramlaştı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE BAYRAMLAŞMA - 5