07.06.2024

CHP Tarım ve Ormancılık Politikaları Masaya Yatırıldı: "Yerel Temsiliyetimizden Ulusal Vizyona"

Cumhuriyet Halk Partisi Tarım ve Ormancılık Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği çatısı altında, Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediyelerinin Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, CHP'li belediyelerin tarıma yönelik çalışmaları, üreticilere sunulan destekler ve bundan sonraki yol haritası ele alındı.

Cumhuriyet Halk Partili 14 Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal hizmetler konularında hizmet veren daire başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda ortak proje, bilgi ve deneyimler paylaşıldı.

Erhan Adem, toplantıya dair yaptığı yazılı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak, tüm belediyelerimizle ortaklaşa çalışarak hizmet üretmeye, partimizin vizyonunu tüm ülkeye yaymak istiyoruz. CHP'li belediyelerin tarımsal destekleri, tohum, gübre ve ilaç desteği, makine-ekipman yardımları, üreticilere verilen eğitimler, pazarlama ve satış imkânları gibi konuları istişare etme fırsatı bulduk. CHP'nin tarım politikalarının daha etkin bir şekilde kamuoyuna tanıtılması ve parti tabanıyla paylaşılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. CHP’nin tarım vizyonunun ülke genelinde yaygınlaştırılması ve güçlendirilmesi üzerinde fikir alışverişinde bulunduk.” dedi

Partimizin yereldeki başarılı uygulamalarını tüm Türkiye'ye yaymak için gayret çalışıyoruz diyen Erhan Adem, “ Belediyelerimiz, ülkemizin içinde bulunduğu her sorunun çözümü için tüm imkânlarıyla mücadele ediyor. İktidarın tüm baskılarına, tüm engelleme girişimlerine rağmen bizim belediyelerimiz, iktidarın veremediği hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına götürüyor. Halkımızın desteği ile iktidara geldiğimizde ise üreticilerimizin tüm sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Sorunları biliyoruz ve çözüm önerilerimizle hazırız. İktidarımızda, tarımsal üretimi artıracak, çiftçilerimizin refah seviyesini yükseltecek ve gıda güvenliğimizi sağlayacak kapsamlı politikalar hayata geçireceğiz" diye konuştu.