26.08.2024

"CHP Parti Okulu Kadın Kolları Yönetici Eğitimi İçerik Geliştirme Çalıştayı" Tamamlandı

CHP Parti Okulu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı, Kadın Kolları kademelerine yönelik yeni eğitim maratonu için İçerik Geliştirme Çalıştayı’nı tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı, yeni dönemde partinin Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerine yönelik hazırlayacağı eğitimler için İçerik Geliştirme Çalıştayı’na imza attı CHP Parti Okulu eğitmenleri, akademisyenler ve uzmanların yanı sıra; kadın kolları kademelerinde görev yapan yöneticilerinin de yer aldığı Çalıştay, 25 Ağustos Pazar Günü Ankara Bülent Ecevit Siyaset Okulu binasında düzenlendi.

Çalıştay hakkında bilgilendirme yapan CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Özcan Baripoğlu kurumsal anlamda örgütsel kapasitesinin arttırılmasına yönelik olarak düzenlenen Çalıştay’ın önemli bir eğitim projesi olduğunun altını çizdi. Baripoğlu, “Örgütümüzde her düzeyde çalışan, her düzeyde örgütsel faaliyette bulunan tüm üyelerimizin, aktivistlerimizin, yöneticilerimizin sahada, birimde çalışırken ihtiyaç duydukları bilgi, birikim ve beceri setlerini geliştirmek ve onların donanımlarını artırmaya yönelik eğitsel projelerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.