18.12.2018

CHP PARTİ OKULU İSTANBUL GENÇLİK AKRAN EĞİTİMİ VE EĞİTMENLER BULUŞMASI

CHP PARTİ OKULU İSTANBUL GENÇLİK AKRAN EĞİTİMİ VE EĞİTMENLER BULUŞMASI
CHP Parti Okulu İstanbul’da Gençlik Akran Temel Siyaset Eğitimi’ni gerçekleştirerek İstanbul’un farklı ilçelerinden gençleri bir araya getirdi. Aynı tarihte Parti Okulu İstanbul Eğitmenleri geniş katılımlı bir toplantı ile bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu, 15-16 Aralık 2018 tarihlerinde 18-30 yaş arası genç üyelerle Gençlik Akran Temel Siyaset Eğitimi’ni Maltepe’de gerçekleştirdi. Eğitim süresince gençlerin de aktif katılım gösterdiği ve bu nedenle gençlerden büyük ilgi gören eğitimde CHP Tüzüğü, CHP Programı ve Sosyal Demokrasi konular üzerine atölye çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca İletişim ve Halkla İlişkiler ve CHP Tarihi konuları genç Parti Okulu eğitmenlerince anlatıldı. Sosyal Proje Tasarımı dersinin ardından tasarlanan projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatıldı.
Gençlerin görüş ve sorularını aktardığı siyasetçilerin, katılımcılarla birikimlerini paylaştığı “Deneyim Konuşuyor” bölümü konuşmacısı Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı oldu. Atıcı; Parti Okulu’nun CHP’ye kadrolar yetiştirdiğini belirtti ve Parti Okulu’ndan yetişen gençlerin söz sahibi olacakları kadrolarda görev almasının CHP’ye güç katacağını vurguladı.
Bununla birlikte 16 Aralık Pazar günü Parti Okulu’nun kadrosuna yeni katılan eğitmenlere sertifika töreni ve Parti Okulu Eğitmenleri Buluşması Kadıköy’de gerçekleştirildi. Toplantıya İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve yönetim kurulu, CHP Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve yardımcıları, Parti Okulu İstanbul 1. Bölge Koordinatörü Derya Şentürk, 2. Bölge Koordinatörü Güler Ümüt, 3. Bölge Koordinatörü Erdoğan Bayrakoğlu ve Parti Okulu eğitmenleri katıldı. Parti Okulu’nun gelecek stratejilerinin de konuşulduğu toplantıda başarılı çalışmalarından dolayı Parti Okulu bölge koordinatörlerine birer plaket verildi.
Toplantıda, Türkiye’nin dört bir yanında yoğun bir şekilde gerçekleştirilen Sokak Örgütlenmesi çalışmalarında ataması yapılan öbek sorumlularının eğitimlerinin devam ettiği, eğitimleri tamamlayan sorumluların ise “Komşunu Tanı, Onu Dinle ve Bir İyilik Yap” anlayışı çerçevesnde ev ziyaretlerini sürdürdükleri dile getirildi.