20.05.2023

CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu: “Bu Namertliğe Karşı Birlikte Mücadele Etmeliyiz”

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu artık bir seçim değil, referandumdur. Montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Haydi gençler; TikTok, Instagram, Facebook, Whatsapp grupları…Her yerde, her yerde sesimi duyurun!" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medya hesaplarında, “Bu artık bir seçim değil, referandumdur. Bir önceki referandumun sonucu ortada... Sevgili gençler; montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın! Vatanını seven sandığa gelsin. Haydi gençler; TikTok, Instagram, Facebook, Whatsapp grupları…Her yerde, her yerde sesimi duyurun!” notuyla yayınladığı videoda şunları söyledi:

“Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama vatanını seviyorsan karar ver. 10 milyon Suriyeli yetmedi; 10-20 milyon Suriyeli dahası mı gelsin? Unutma, o oyunu benim için değil, kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin.”


Gündem'den Öne Çıkan Haberler