01.05.2023
01.05.2023
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kütahya mitingi esnasında ayran dağıtılmasına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili yaptığı açıklamada, "Kimsenin haysiyeti ile oynamayın" dedi.
CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
"Mitinglerde (hangi partinin olursa olsun) fakir fukaranın evine biraz su, ekmek, ayran veya bir sandviç götürme çabasıyla alay edenler bizden değildir. Bu insanlarımızı paylaşmayın, konuşmayın. Kimsenin haysiyeti ile oynamayın. Lütfen!"
Mitinglerde (hangi partinin olursa olsun) fakir fukaranın evine biraz su, ekmek, ayran veya bir sandviç götürme çabasıyla alay edenler bizden değildir. Bu insanlarımızı paylaşmayın, konuşmayın. Kimsenin haysiyeti ile oynamayın. Lütfen!
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 1, 2023
21.04.2025
21.04.2025
21.04.2025
20.04.2025