19.04.2021

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NDAN GENÇLERE MESAJ: "SİZDEN ÇALINAN NE VARSA ALIP SİZE GERİ VERECEĞİM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gece yarısı yayınladığı bir video mesajla gençlere seslenerek, "128 milyar dolar ezberlerini bozdu. Bakın gençler, sizden bir isteğim var. Bunları artık yemeyin. Çünkü bunlar gidici. Biz iktidara geleceğiz. Size sözüm söz. Sizden çalınan ne varsa alıp size geri vereceğim" dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, saat 00.55'de evinin mutfağında bir bardak çay içerken çektiği videoda şunları söyledi: "Sevgili gençler saat 12'yi geçti. Bu kez size evimin mutfağından sesleniyorum. Biliyorum bu paylaşımın altına bir süre sonra troll ordusu saldıracak. Neymiş efendim? Kılıçdaroğlu muhalefet yapamıyormuş. Neymiş efendim? Kılıçdaroğlu liderlik yapamıyormuş. E haklılar. 128 milyar dolar ezberlerini bozdu. Bakın gençler, sizden bir isteğim var. Bunları artık yemeyin. Çünkü bunlar gidici. Biz iktidara geleceğiz. Size sözüm söz. Sizden çalınan ne varsa alıp size geri vereceğim. Çünkü ben sizleri çok seviyorum."

CHP lideri Kılıçdaroğlu: "Saray'ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sonraki gün ise yayımladığı videoda evindeki mutfak dolabının mütevazılığına vurgu yapan gençlere yine sosyal medya hesabından seslenerek, “Sağ olsunlar, var olsunlar. Sevgili gençler, o dolap kapaklarının arkasında iç huzur var. Selvi Hanım ve ben, huzuru hiçbir şeye değişmeyiz” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün evinin mutfağında çektiği videoya gençlerden gelen yorumlara yanıt verdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gülücük sembolü koyarak, “Mutfak dolaplarımıza dertlenen gençler olmuş. Sağ olsunlar, var olsunlar. Sevgili gençler, o dolap kapaklarının arkasında iç huzur var. Selvi Hanım ve ben, huzuru hiçbir şeye değişmeyiz” dedi.
Kılıçdaroğlu, kendisine troller tarafından “Hangi Kılıçdaroğlu” etiketiyle sosyal medyada kampanya başlatıldığını da belirterek, “Onların da işi zor. Saray'ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim” diye yorumda bulundu.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler