23.11.2022

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cumburbaşkanı Erdoğan'a: "3 Aralık'ta Vizyon Nedir Kendisine Öğreteceğim"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ankara'da katıldığı Ormancılar Buluşması programının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"Böyle boş konuşmaya bırakın devam etsin. 3 Aralık’ta gelsin, benim konuşmamı dinlesin. Vizyon nedir kendisine öğreteceğim" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ş açıklamalarda bulundu:

Soru- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncelikle sizin borsa ve kara para eleştirilerinizle ilgili size yönelik bazı ithamları oldu. “Sefil, gafil, zavallı, namert, haysiyet fukarası” dedi. Bir de siz 3 Aralık’a randevu vermiştiniz vizyon projenizle ilgili, “ilk kez vizyon açıklamasını duymaktan memnuniyet duyduk. Bizim asıl tartılmak istediğimiz kantar işte burası, muhalefetle böyle yarışmak istiyoruz” dedi. Her iki soruya da neler söylersiniz?

Kemal Kılıçdaroğlu- Böyle boş konuşmaya bırakın devam etsin. Kendisine bir çağrım var. 3 Aralık'ta gelsin, benim konuşmamı dinlesin, vizyon nedir kendisine öğreteceğim. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın, Erdoğan’ın da endişesi olmasın. Erdoğan’ın ufku nasıl aşılırmış ben vizyon konuşmasında ona göstereceğim.

Teşekkür ederim arkadaşlar.


Gündem'den Öne Çıkan Haberler