02.11.2022

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi Dünyayla Entegre, Katma Değer Üreten Bir Ülke Haline Getirmek İçin Hazırız

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Londra temasları devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medya hesabında, ‘Entrepreneur First’ adlı girişim ağına yaptığı ziyarete ilişkin bir video paylaştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

"Bugün Londra’da, üniversiteyi girişim dünyasıyla buluşturan ve dünyanın en iyi girişim ağlarından birini yöneten Entrepreneur First ile verimli bir toplantı yaptık. Türkiye’yi bu derin krizden çıkarmak için üniversitelerimizi birer üretim merkezine dönüştürecek adımları atacağız. İktidarımızda her üniversite bir fabrika, her fabrika bir üniversite, her gencimiz bir girişimci olacak. Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda, Türkiye'yi dünya ile entegre ve katma değer üreten bir ülke haline getirmek için hazırız. İşimiz çok, ama yolumuz açık!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Entrepreneur First’ ziyaretine ilişkin videoda ise şunları söyledi:

“Dünyadaki yatırımcılar orijinal fikirlerin, dünya çapında etkili olacak projelerin peşinde. Entrepreneur First kuruluşu da bu mantıkla çalışıyor. Heyecanlı ve özgün bir fikre sahipseniz gerekli finans kaynakları size sağlanabiliyor. Biz, Türkiye’den de benzer fikir sahiplerini bu programlarla buluşturacağız. Dünya çapındaki işleri Türkiye’den başlatacağız.”

Gündem'den Öne Çıkan Haberler