30.03.2022

CHP Lideri, Kılıçdaroğlu, Salihli'de Taşıyıcılar Kooperatifini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa’nın Salihli İlçesi’nde Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti; taşıyıcı esnafının sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini anlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:

“Sizin sözcünüz olacağız. Ben bunun sözünü veriyorum. Defalarca dile getirdim, yine dile getiririm. Keşke bu sorunları çözebilseler. Bu, çözülmeyecek sorun değil ki… İhaleye girmişsin. Mazota zam gelmişse, karşılığını vereceksin. Bitti, o kadar. Mazot 7 liraydı, oldu 23 lira. Aradaki farkı getireceğim size vereceğim. Bu kadar basit. Sizin de ihtiyaçlarınız var. Zarar ederseniz, Türkiye zarar edecek. Türkiye kötüye gidiyor. Her vatandaş dert anlatıyor. Sizden sadece sabır istiyorum. Sandık gelecek. Elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur. Akılla, mantıkla çözülür. Siz öyle bir politika izleyeceksiniz ki kimse zarar etmeyecek.”

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İzmir ve Manisa ilçe belediye başkanları ile milletvekilleri eşlik etti.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU MANİSA’DA - 3