30.12.2021

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: O Zincirler Sizi Koruyamayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sizleri bağışlamak haksızlık yapılanlara cefadır. Tügva’cıları yerleştirmek için, Türkiye’nin en parlak zihinlerini ekmeksiz bıraktınız. O zincirler sizi koruyamayacak, az kaldı. Hangi kurum çürüdüyse tanışmaya devam edeceğiz" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Milli Eğitim Bakanlığı binası önünde KPSS’de yüksek puan alıp, sözlü mülakatlarda elenen mağdurlara ilişkin bir basın açıklamasında bulundu.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı önünde yaptığı basın açıklaması sonrasında ise sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı:
MEB’e gittim, bakan demir kapılar arkasında gizlendi. Beklediğimiz sonuç elbette. Ne diyecek? “Bakanlığı torpile peşkeş çekmedim” mi diyecek? Diyemez. Ancak kaçar. Torpil her yere sirayet etmiş durumda. Tüm devlet kurumları kanserin son safhasında. Bakmayın siz binaların koca koca oluşuna, içinde çalışan tek bir şey yok. Sarayın emirlerini uygulayan zalimler; acı içinde kıvranan dürüst bürokratlar. O dürüst bürokratlar için de dayanıyorum o kapılara. Sabretsinler, az kaldı. Ayrıca buradan seslenmek istiyorum zalimlere. Sizleri bağışlamak haksızlık yapılanlara cefadır. Tügva’cıları yerleştirmek için, Türkiye’nin en parlak zihinlerini ekmeksiz bıraktınız. O zincirler sizi koruyamayacak, az kaldı. Hangi kurum çürüdüyse tanışmaya devam edeceğiz.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler