14.12.2022

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: “Milletime Söz Veriyorum Ki; Bu Sefil, Darbeci, Organize Kötülüğü Yeneceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Moralinizi bozmayın. Hak galip gelecek, sonunda halk galip gelecek. Milletime söz veriyorum ki; bu sefil, darbeci, organize kötülüğü yeneceğiz. Emin olun yeneceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Berlin'den İstanbul'a gelmek için yola çıkmak üzereyken İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararına ilişkin ikinci bir görüntülü açıklama yaptı. Konuyla ilgili video paylaşımını Twitter hesabından "Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim ki, bu ülkede artık darbeci de Saraydır, yasakçı da Saraydır! Öyle de muamele göreceklerdir" notuyla paylaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Bugün hukukun, adaletin katline şahitlik ediyoruz. Bugün aklını ve vicdanını kiralamış insanlara şahitlik ediyoruz. 6 yaşında sistematik tecavüze uğrayan bir çocuğumuzun faillerini gözaltına bile almayan, 2 sene boyunca görmezden gelenler; bugün Ekrem İmamoğlu'nu 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasakla yıldırmaya çalışıyorlar. 28 Şubat'çılar artık sarayın içindedir. Saray artık 28 Şubat zihniyetinin ta kendisidir. Bu darbeci, yasakçı zihniyetiniz batsın sizin. Ama unuttuğunuz bir şey var, hiçbir CHP'li zorbalar karşısında sinmez, geri adım atmaz; göreceksiniz, öğreneceksiniz bunu. Biz ant içtik ve dedik ki; ülkeyi b karanlıktan çıkaracağız. Ama bu karanlığı yenmek yetmez. Bir daha geri gelmemek üzere tarihin çöp sepetine atacağız. Şu anda Almanya programımı keserek Berlin'den İstanbul'a yola çıkıyorum. Moralinizi bozmayın; hak gelip gelecek, sonunda halk gelip gelecek. Milletime söz veriyorum ki; bu seçim darbeci, organize kötülüğü yeneceğiz. Yeneceğiz, emin olun yeneceğiz.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler