10.06.2021

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU, KKTC'DE, DENKTAŞ VE KÜÇÜK'ÜN ANIT MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP heyeti, bir dizi görüşme yapmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. 
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Kıbrıs Türk Toplumu'nun Özgürlük Mücadelesi Lideri Doktor Fazıl Küçük ve KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anıt mezarlarını ziyaret etti.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun heyetinde; CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Genel Başkanı Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP KKTC Temsilcisi Mustafa Yürükcü ve Siyasi Başdanışmanlık Koordinatörü Enver Ömür Polat yer aldı.
Kılıçdaroğlu, KKTC'deki yoğun programına başlamadan önce ilk olarak Kıbrıs Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Kıbrıs Türk Toplumunun Özgürlük Mücadelesi Lideri Doktor Fazıl Küçük ve ardından KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anıt mezarlarını ziyaret etti.
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Fikri Toros ile Fazıl Küçük'ün oğlu Mehmet Küçük, Kılıçdaroğlu’na eşlik etti.

Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız...

Gündem'den Öne Çıkan Haberler