08.02.2023

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Halk TV Canlı Yayınında: "Sosyal Medyanın Durması Demek Yardım Çığlıklarının Kesilmesi Demek"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter’a erişim sorunu devam ederken, Halk TV'den Senem Toluay Ilgaz'a telefon ile bağlanarak sosyal medyaya erişim kısıtlamasını değerlendirdi.

"İNTERNET OLMAZSA YARDIM EKİPLERİ HEMEN Mİ GELECEK, YOK. YARALILAR MI KURTULACAK, YOK"

Kılıçdaroğlu, "Ülkeyi nasıl yönetiyorlar bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Ülkeyi yönetemiyorlar. Bu saray iktidarı; interneti ve sosyal medyayı yavaşlatarak ne yapmayı ne elde etmeyi bekliyor Allah aşkına. Depremi mi unutturacaksın vatandaşa. İnternet olmazsa yardım ekipleri hemen mi gelecek. Yok. Yaralılar mı kurtulacak, yok. Enkazlar mı kalkacak, yok. Bırakın bu saçmalıklarla uğraşmayı da interneti geri getirin. Bu yolları açın. İnsanlar en azından haberleşebilsinler" diyerek AKP iktidarını eleştirdi.

"SOSYAL MEDYA SAYESİNDE İNSANLAR YARDIM ÇIĞLIKLARINI DUYURABİLİYORLAR"

Sosyal medyaya erişim kısıtlamasının hemen kaldırılması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Gerçekten de aklını yitirmiş bunlar. Sosyal medya sayesinde insanlar yardım çığlıklarını duyurabiliyorlar. Yani bu yardım çığlıklarının kesilmesi demek. Ya Allah aşkına, kalbiniz mi kurudu sizin. Nedir bu böyle. Kimsen, nasıl intikam almaya çalışıyorsunuz. Bu rezalete aslında derhal son verilmesi gerekir. Saklamaya çalıştıkları her şeyi ama her şeyi biliyoruz. Onların açıklama yapması gerekir. Ama tekrar ediyorum, her şeyi biliyoruz" dedi.


Gündem'den Öne Çıkan Haberler