22.06.2021

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU GENÇLERE SESLENDİ: HİÇBİR BOOMER MÜZİĞİNİZİ ÇALAMAZ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Bu seçimde bu ruhsuza birlikte 'bye bye' diyeceğiz. Sonra yine kapışırız" Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müzik sınırlamasını saat 24.00'a çektiğini açıklamasının ardından, sosyal medya hesabından yayımladığı bir video mesajla farklı tarzda müzik dinleyen gençlere seslendi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Müzik, kalbin edebiyatıdır gençler; sözlerinizin bittiği yerde müzik başlar. Müzik yoksa aşk yoktur. Hiçbir boomer müziğinizi çalamaz!" ifadeleriyle paylaştığı video mesajında şunları söyledi:
"Popçular, rockçılar, metalciler, rapçiler, hiphopçular, funkçılar, elektronikçiler, k-popçular, türkücüler, canım gençler; bugün bir boomer çıktı, müziğimizi yasaklayacağını söyledi. Müzik ruhun dilidir. Ruhsuzlar bunu anlamaz. Müzik, kalbinizin edebiyatıdır gençler. Sözlerinizin bittiği yerde müzik başlar. Müzik yoksa aşk da yok. Peki biz ne yapacağız? Dersini hep birlikte vereceğiz. Sizden tüm anlaşmazlıkları bir kenara bırakıp bu boomerı tarihe göndermek için odaklanmaya davet ediyorum. Duydunuz mu beni EXO'cular, BTS'ciler, Black Pink'çiler, TWICE'çılar? Ülkenin kaderini siz değiştireceksiniz. Bu seçimde bu ruhsuza birlikte 'bye bye' diyeceğiz. Sonra yine kapışırız, sorun değil."