03.05.2022
03.05.2022
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “1 milyon Suriyeli kardeşimizin dönüşünü sağlayacak bir projeyi hayata geçireceğiz” açıklamasına tepki gösterdi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın açıklamalarına ilişkin haberi, sosyal medya hesabında şu notla paylaştı:
“Erdoğan bırak bu hikayeleri, hala sınırdan akın akın kaçaklar geliyor. Güvenlik güçlerini teyakkuza geçir ve sınırdan tek bir kaçağın geçmesine izin verme. Zaten biz gerisini iki yılda göndereceğiz, senin yalandan projelerine hepimizin karnı tok”
Erdoğan bırak bu hikayeleri, hala sınırdan akın akın kaçaklar geliyor. Güvenlik güçlerini teyakkuza geçir ve sınırdan tek bir kaçağın geçmesine izin verme. Zaten biz gerisini iki yılda göndereceğiz, senin yalandan projelerine hepimizin karnı tok. https://t.co/v4BtLTlveR
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 3, 2022
22.04.2025
22.04.2025
22.04.2025
22.04.2025