20.05.2016

CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ANKARA KOCATEPE CAMİİ’NDE KENDİSİNE YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN PROTESTOYA İLİŞKİN AÇIKLAMASI: BOYUN EĞECEĞİMİZİ SANIYORLAR (20 MAYIS 2016)

CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU:
-BOYUN EĞECEĞİMİZİ SANIYORLAR

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Şehitlerimiz için Ankara Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde kendisine yönelik gerçekleştirilen protesto hakkında "Bizim onlara boyun eğeceğimizi sanıyorlar. Kim olurlarsa olsunlar… Onlar ülkelerini sevmiyor, biz seviyoruz ülkemizi. Sonuna kadar ülkemizin, şehitlerimizin, gazilerimizin haklarını savunacağız." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle:

Buraya taşınanların kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Onun hesabını soracağım. Şehitler bizim şehidimizdir! O şehitlere sahip çıkmak her vatanseverin görevidir. Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten engelleyemeyecek. Ankara Büyükşehir’den militanları toplayıp buraya taşımak her şeyden önce şehitlere ve ailelerine saygısızlıktır. Bizim onlara boyun eğeceğimizi sanıyorlar. Kim olurlarsa olsunlar… Onlar ülkelerini sevmiyor, biz seviyoruz ülkemizi. Sonuna kadar ülkemizin, şehitlerimizin, gazilerimizin haklarını savunacağız.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler