19.06.2022

CHP Kadın Kolları, 80 Bininci Yeni Kadın Üyeyi CHP Lideri Kılıçdaroğlu’yla Buluşturdu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP ailesine Samsun’dan katılan 80 bininci yeni kadın üyeyi makamında kabul etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni kadın üye Nazan Erol’a CHP rozeti taktı.

İl il, ilçe ilçe örgütlenme çalışmalarını sürdüren CHP Kadın Kolları, son bir yılda 80 bin yeni kadın üye yaptı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP’ye Samsun il örgütünden üye olan 80 bininci yeni kadın üye Nazan Erol’u makamında ağırladı.

Görüşmede CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Füsun Sökmez, Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu eşlik etti.

AKP’NİN HUKUKSUZLUĞUNA ORTAK OLMAK İSTEMEDİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun il kadın kolunun örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Seçim döneminde AKP’ye oy istemek için sahada aktif rol üstlendiğini belirten Erol, “Seçim döneminde kapı kapı dolaşıp AKP’ye oy istedim. Sonra gördüm ki parayla oy satın almaya çalışıyorlar. Gözümle görmesem inanmazdım. Bir daha AKP’yle yol yürüyemeyeceğimi anladım. CHP Kadın Kolları ile tanıştığımda ‘İşte şimdi yuvamdayım’ dedim. Size güveniyoruz Genel Başkanım. Bizi kurtarın!” dedi.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU: SAMSUN, ERZURUM, SİVAS VE AMASYA’DA BİRİNCİ PARTİ OLMALIYIZ

Yeni kadın üyeyi dinleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Atatürk’ün Cumhuriyet’in temellerini attığı Samsun, Erzurum, Sivas ve Amasya’da birinci parti olmamız gerekiyor. Cumhuriyet’in 100. yılına girerken bu sorumlulukla hareket etmeliyiz. Bunun yolu da halka dokunmaktan geçiyor. Özellikle ev kadınlarına ve gençlere yoğunlaşın. Yoksul vatandaşlarımıza Aile Destekleri Sigortası’yla nasıl yoksulluktan kurtulacaklarını anlatın. Kabus bitecek, huzur gelecek. Torpillilerin saltanatı sona erecek, hak edenin kazandığı bir düzen gelecek. Saray’ın iktidarı yerine halkın iktidarı kurulacak” dedi.

100 BİN YENİ ÜYEYE AZ KALDI 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da 100 bin yeni kadın üye hedeflerine ulaşmak için örgütlenme çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti. Nazlıaka, CHP liderine, kapı kapı dolaşıp Aile Destekleri Sigortası’nı anlattıklarını aktardı.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler