25.07.2024

CHP Heyetinden Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Sağlık Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ve beraberindeki heyet Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyini ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz’a Cumhuriyet Halk Partisi Sağlık Komisyonu Başkanı Bursa Milletvekili Prof. Dr. Kayıhan Pala, CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko, CHP Samsun Milletvekili Op. Dr. Murat Çan eşlik etti. CHP heyetini TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Alpay Azap, Genel Sekreteri Dr. Önder Okay, Merkez Konsey Üyesi Dr. Nilüfer Ustael ve Dr. Ali Karakoç ağırladı.

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey Üyelerinin tebrik edildiği nezaket ziyaretinde; hekimlerin eğitimi ve çalışma koşulları, özlük hakları ve halkın sağlık hakkı masaya yatırıldı. TTB Merkez Konseyi ile birlikte çalışacaklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, hak temelli sağlık sisteminin kurulması; hekimlerin ve sağlık çalışanlarının çalışma koşulları ile özlük haklarının düzeltilmesi için iş birliği içinde mücadele edeceklerini ifade etti.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret karşılıklı iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.