30.05.2024

CHP Heyeti Pınarbaşı’nda…

CHP,Yankı Bağcıoğlu,Deniz Yağan,Aşkın Genç,Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza,Pnarbaşı seçimleri,Kayseri,Yenilenecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri,2 Haziran 2024,YSK,CHP seçim çalışmaları,Pınarbaşı Şehitliği,belediye başkan adayına destek,chp.org.tr,CHP kurumsal web sitesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2 Haziran 2024 tarihinde yenilenecek olan Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Mahalli İdareler Genel Seçimleri için hazırlıklarını sürdürüyor. CHP, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bir kez daha ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, 2 Haziran Pazar günü sandık başına gidecek Pınarbaşı ilçesinde seçim çalışması yaptı. Bağcıoğlu'na, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ilçe başkanları ve yöneticiler eşlik etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Pınarbaşı İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yenilenmesine karar verdiği Pınarbaşı'daki seçimlerde CHP'nin hak ettiği sonucu alacağına inandığını belirtti. Bağcıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve milletin iradesinin üzerinde hiçbir irade yoktur. 31 Mart'ta Pınarbaşı halkı özgür iradesiyle Deniz Yağan'ı Belediye Başkanı olarak seçmiş ancak seçmen iradesi yok sayılmıştı. 2 Haziran'da tekrarlanacak seçimde Pınarbaşı halkı daha büyük farkla Deniz Yağan'ın hakkını teslim edecek ve kendisini hak ettiği belediye başkanlığı makamına taşıyacaktır. Buna inancımız tamdır."

Ziyaretin ardından Bağcıoğlu ve beraberindeki heyet, Pınarbaşı Şehitliği'ni ziyaret etti. Şehitlikte saygı duruşunda bulunan heyet, dualar okudu. Ziyaret sonrasında Bağcıoğlu, Pınarbaşı halkıyla bir araya gelerek vatandaşlarla sohbet etti ve Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’a destek istedi.