28.04.2023

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu: “Haydi Türkiye, Haydi Birlikte Sandığa”

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam sosyal medya hesabından; Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş ile birlikte yer aldığı ortak seçim kampanyası videolarını yayınladı. Vatandaşların da yer aldığı videolarda; bereket, umut, yenilik, mutluluk ve birliktelik mesajları vurgulandı.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu: Haydi Birlikte Sandığa

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, ABB Başkanı Yavaş ve İBB Başkanı İmamoğlu'yla birlikte yer aldığı ve “Haydi Türkiye” notuyla yayınladığı ilk videoda; “Haydi Birlikte Sandığa” çağrısında bulundu.

Haydi Yeniliğe! #HaydiTürkiye

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte yer aldığı videoyu “Haydi Yeniliğe” notuyla yayınladı.

Haydi Berekete! #HaydiTürkiye

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’la yer aldığı videoyu “Haydi berekete”

Haydi Mutluluğa! #HaydiTürkiye

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte yer aldığı videoyu “Haydi Mutluluğa” notuyla yayınladı.

Haydi Tarih Yazalım! #HaydiTürkiye

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le birlikte yer aldığı videoyu “Haydi tarih yazalım” notuyla yayınladı.

Haydi Umuda! #HaydiTürkiye

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile birlikte yer aldığı videoyu “Haydi Umuda” notuyla yayınladı.

Her Şey Çok Güzel Olacak! #HaydiTürkiye

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte yer aldığı videoyu “Her şey çok güzel olacak” notuyla yayınladı.

Birlikte Kazanacağız! #HaydiTürkiye

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte yer aldığı videoyu ise, “Birlikte kazanacağız” notuyla yayınladı.