28.04.2024

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mesir Macunu Festivali’nde: “Bugün Siyaset Yok, Manisalılık Ruhu Burada”

Cumhuriyet Halk Partisi ,CHP Lideri Özgür Özel,484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali,Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek,Manisa İttifakı,İşimiz Gücümüz Manisa,Türkiye ittifakı,İşimiz Gücümüz Türkiye,chp.org.tr,CHP 1. Parti,yüzde 38,seçim 2024,Yerel seçimler

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde, “Sayın Valimiz, AKP ve MHP’den çok değerli milletvekillerimizle yürüyoruz. Bir ay önce herkes kendi kortejinde yürüyordu. Bugün kol kola yürüyoruz. Bunun anlamı şu, mesir hem tıbbi değeri olan, hem çok farklı mistik değeri olan, insanların o şifalı mesiri kapıp da hastaların şifa bulduğuna inandıkları yönleri olan, böylesine önemli sosyolojik yönü olan, dün rekabet edenler bugün kol kola aynı kortejde yürüyorlar. Manisa bir anlamda zor günlerden sonra kol kola iyi günlere doğru hareket ediyor. Böyle bir anlamı da var. Bugün siyaset yok. Bugün Manisalılık ruhu burada” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, festivalde kortej yürüyüşünde basına değerlendirmede bulundu. Özel, “Sayın Valimizin ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde çok güzel bir gün geçiriyoruz. Ben de Genel Başkan olarak ilk kez mesir törenlerine katılıyorum. Çok güzel bir gün. Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerimiz var. Ümit ediyoruz, ilerleyen yıllarda uluslararası boyutunun çok daha güçlendiği, bütün bir aya yayılan, bütün dünyadan ziyaretçi ve turistlerin geldiği, Manisa’da hem coşkumuza ortak oldukları, hem de Manisa’ya ve esnafımıza katkı sağladıkları bir festivale dönüşür. Her geçen yıl bir öncekinden iyi olur diye ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı. Özel, festivalde siyasi parti ayrımı olmadan Manisalılık ruhunun olduğunu belirterek, “İlçemizin genç belediye başkanı. 30’lu yaşlarında belediye başkanımız var, Gülşah Hanım, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek; mesire çok şey katacaklar. Sayın Valimiz, AKP ve MHP’den çok değerli milletvekillerimizle yürüyoruz. Bir ay önce herkes kendi kortejinde yürüyordu. Bugün kol kola yürüyoruz. Bunun anlamı şu, mesir hem tıbbi değeri olan, hem çok farklı mistik değeri olan, insanların o şifalı mesiri kapıp da hastaların şifa bulduğuna inandıkları yönleri olan, böylesine de önemli sosyolojik yönü olan, dün rekabet edenler bugün kol kola aynı kortejde yürüyorlar. Manisa bir anlamda zor günlerden sonra kol kola iyi günlere doğru hareket ediyor. Böyle bir anlamı da var. Bugün siyaset yok. Bugün Manisalılık ruhu burada. Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerimiz de var. Çok mutluyuz” diye konuştu.


CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL MANİSA’DA

Gündem'den Öne Çıkan Haberler