07.06.2024

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Chp İl Binaları, Herkesin Baba Evidir, Hangi Partiden Olursa Olsun…”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Adana’da yaptığı açıklamada, “CHP il binaları, herkesin baba evidir. Hangi partiden olursa olsun. Başı sıkışanın, herkesin baba evidir. Hangi partiden olursa olsun başı sıkışanın, dara düşenin koşup geleceği yerlerdir. Burada çay demlidir. Bacası tütmektedir. Baba evi herkesi beklemektedir” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Adana’da Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanlığının açılışını gerçekleştiren Genel Başkan Özgür Özel, “Burası sadece bu kurdelenin kesilmesi için çok uzun süredir bekliyor. Elimiz erip kesemedik böyle güzel bir binanın kurdelesini çünkü bazen çok önemli işlerimiz vardı. Seçimler vardı. Bazen de moralimiz çok bozuktu. Kurdele kesecek keyfimiz yoktu. Şimdi seçimleri kazandık. Moralleri düzelttik. Büyükşehir belediye başkanımızın, dokuz belediye başkanımızın, beş milletvekilimizin varlığında, genç il başkanımızın, öğrenciliğinden beri tanıdığım il başkanımızın varlığında bu kurdeleyi büyük bir keyifle kesiyoruz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm vatandaşlar için “Baba evi” olduğunu anımsatan Özel, kurdele kesimi sırasında şunları söyledi:

“HERKESİN BABA EVİ”

“Bu, baba evinin kapısının kurdelesidir. CHP il binaları, herkesin baba evidir. Hangi partiden olursa olsun. Başı sıkışanın, herkesin baba evidir. Hangi partiden olursa olsun başı sıkışanın, dara düşenin koşup geleceği yerlerdir. Burada çay demlidir. Bacası tütmektedir. Baba evi herkesi beklemektedir. Bu güzel binayı kazandıran, emek veren herkese, geçmiş dönem il başkanlarımız ve il yöneticilerimize, şimdiki yöneticilerimize, her dönemde Adana’da hazır bulanan Zeydan Karalar ve tüm milletvekillerimize, bu baba ocağına sahip çıkan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. İyi günlerde kullanalım. İktidar partisinin il binası olması temennisiyle baba evimizin kurdelesini kesiyoruz.”


CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL ADANA'DA