15.05.2024

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “18 Mayıs Cumartesi, Saat 13’te Büyük Eğitim Mitingi’ni Yapıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “18 Mayıs Cumartesi, saat 13’te Büyük Eğitim Mitingi’ni yapıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından, “18 Mayıs Cumartesi, saat 13’te atanmayan öğretmenlerle, kaldırılmayan mülakat mağdurlarıyla, müfredat tartışmalarından rahatsız olan herkesle Büyük Eğitim Mitingi’ni yapıyoruz” notunu düşerek bir video yayınladı.

Herkesi 18 Mayıs Cumartesi, saat 13’te yapılacak büyük Eğitim Mitingi’ne çağıran CHP Lider Özgür Özel, paylaştığı videoda şunları söyledi:

"Merhabalar. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Merkezi’ndeyiz. Gölge Kabinemizdeki Milli Eğitim Bakanı ve Milli Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Suat Özçağdaş ile Cumartesi günkü büyük mitingimizin son detaylarını da konuştuk. 18 Mayıs Cumartesi Saraçhane’de saat 13.00’te atanmayan öğretmenlerle, atanmayan öğretmenlere söz verildiği halde kaldırılmayan mülakat ve tüm mülakat mağdurlarıyla ve son günlerdeki müfredat tartışmalarından rahatsız olan herkesle öğrenciler, veliler, eğitimcilerle birlikte Büyük Eğitim Mitingi’ni yapıyoruz. Ve herkesi orada atanmayan öğretmenlere, mülakat mağdurlarına ve müfredat ile mağdur olacak gelecek nesillere sahip çıkmaya çağırıyoruz. Mitingimizde kamu görevlileri de olabileceğinden Cumhuriyet Halk Partisi olarak parti bayrağımız yerine Türk bayrağını getireceğiz, mitingimizi Türk bayraklarımız ile birlikte yapacağız. Ve herkesi Saraçhane’ye saat 13.00’te 18 Mayıs günü bu büyük mitinge davet ediyoruz."