14.10.2015

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN GAZİANTEP’TE YAPTIĞI KONUŞMA - BU ÜLKEYE HUZURU, BARIŞI GETİRECEĞİM, GERGİNLİĞİ BİTİRECEĞİM (14 EKİM 2015)

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Gaziantep’te, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Bizi ayırmak istiyorlar ayrılmayalım, bizi bölmek istiyorlar bölünmeyelim. Kardeşçe bir arada huzur içerisinde yaşayabiliriz" Ben size bunun sözünü veriyorum. Bana yetki verin, Türkiye’nin sorunlarını çözelim.

 Bu ülkeye huzuru, barışı getireceğim, gerginliği bitireceğim

"Benim size sözüm var; bu ülkeye huzuru, barışı getireceğim, gerginliği bitireceğim, kimliği, inancı ne olursa olsun insanı baş tacı yapacağım, kimseyi ötekileştirmeyeceğim. 78 milyon yurttaşı kucaklayacağım. Ülkemi ve insanlarını seviyorum. Esnaf, memur, emekli, işçi herkes kazansın. Çocuklarımızı huzur içerisinde okula gönderelim. Yeni ve güzel bir Türkiye’nin başlangıcını yapalım."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu hedeflerini halkla el ele ve gönül gönüle vererek hayata geçirmeyi istediğini söyledi.

1 Kasım’da gereken dersi verin

Oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu:
"1 Kasım’da sandığa gidin. Eğer, ’hayatımızdan memnunuz’, o zaman gözünüz kapalı gidin AKP’ye oy verin. Ama ’memnun değiliz, Türkiye’de huzur kalmadı’ diyorsanız onun adresi belli CHP’ye oy verin.

“Ben saraya hizmet etmem, halka hizmet ederim"

Kılıçdaroğlu, “Ben saraya hizmet etmem, halka hizmet ederim. Ben saraydan yetki almam, yetkiyi milletten alırım, millete güvenir onları baş tacı yaparım."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ‘Demokrasiyi yaşamın her alanında egemen kılacağını, yetki verilmesi halinde ülkedeki herkesin rahat ve huzur içerisinde yaşayabileceği bir ortamı oluşturacağını’ söyledi.

Kılıçdaroğlu daha sonra yol güzergahında bulunan bir kahvehanede durdu ve vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri ve kanaat önderleri ile biraraya geldi, sorunlarını dinledi CHP’nin 1 Kasım Seçim Bildirge’sine ilişkin soruları yanıtladı.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler