26.10.2015

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN SİVAS’IN İMRANLI İLÇESİNDE YAPTIĞI KONUŞMA - CHP’YE GÜVENİN, İNANIN, GÖNÜL RAHATLIĞI İÇİNDE OYUNUZU VERİN (26 EKİM 2015)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sivas’ın İmranlı ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda konuştu.

Sivas’a; Ardahan, Kars ve Erzincan’ın selamını getirdiğini söyleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun konuşması özetle şöyle:


YENİ BİR HÜKÜMETİN YOLUNU AÇALIM
"Önce şunu düşünün, ’Bizi niye bir daha sandığa götürüyorlar?’ Nedeni şu, niye bana 400 milletvekili vermediniz? Millet vermiyor kardeşim. Bir daha, bir daha, bir daha. Siz de ’Madem öyle benden de sana hiç oy yok’ diyeceksiniz. Hiç oy yok, vermeyin. Türkiye’de yeni bir çığır açalım. Milletin iradesine saygı gösterelim. Saraydaki zat izin vermediği için korkudan hükümeti kuramayana yetki vermeyin. Birlikte güzel bir Türkiye’yi yeniden inşa edelim. Anlaştık mı?"

SÖZÜM SÖZ HEPSİNİ YAPACAĞIM
Ramazan ve Kurban Bayramında emekliye 2 maaş ikramiye vermeye hazır mısınız?
Asgari ücreti net bin 500 lira yapmaya hazır mısınız?
Kamuda çalışan 800 bin taşeron işçisine kadro vermeye hazır mısınız?
22 milyon yoksul vatandaşımızın yoksulluğunu gidermeye, her eve huzur, her eve bereket getirmeye hazır mısınız?
Taşımalı sistemi bitirip nerede öğrenci varsa oraya öğretmenin gelmesine hazır mısınız?
Türkiye’de terörün bitirilmesine hazır mısınız?
Siz hazırsanız ben de hazırım.

CHP, HALKIN SORUNLARINI EN İYİ BİLEN PARTİDİR
Eskiden derlerdi ki; ’CHP hep eleştirir hiçbir öneri getirmez.’ Şimdi bizim bütün önerilerimizi onlar kopyalamaya başladılar. Bu demek ki, en iyi kadro CHP’de."


CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU: BU ÜLKENİN İNSANLARI HAKSIZLIĞI, FAKİRLİĞİ HAK ETMİYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmranlı’dan sonra Zara Hükümet Meydanı’nda konuştu.
Diyarbakır’da terör örgütü IŞİD ’e yönelik operasyonda şehit olan polislere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun konuşması özetle şöyle:

TÜRKİYE’DE REFAHI VE HUZURU SAĞLAYACAĞIZ
“Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar iyi değil, memleketi kimin yönettiği belli değil. Hakimin, savcının, valinin, kaymakamın ne yaptığı belli değil .Devlet akılla, mantıkla, sağduyuyla, bilgiyle yönetilir. Devlet kinle, öfkeyle, gerginlikle yönetilmez. Devletin yönetimi farklıdır, iktidarlar yani hükümetler devleti yönetmek için gelirler. Devlet olmak için gelmezler. Bu nedenle söylüyorum devleti akılla, bilgiyle, birikimle yöneteceğiz ve Türkiye’de refahı ve huzuru sağlayacağız. Aslında biz refahı ve huzuru isteyenler çoğunluğuz, milyonlarız. Fakat ayrıldık, bölündük, şu partiye bu partiye gittik. Ayrılmayalım, huzuru ve refahı isteyenlerin tamamını CHP çatısı altına bekliyorum. Bu ülkenin insanları haksızlığı, fakirliği hak etmiyor. Bu ülkenin insanları kinle, nefretle yönetilmeyi hak etmiyor. Sizden 1 Kasım’da sandığa gitmenizi istiyorum.”




Gündem'den Öne Çıkan Haberler