06.06.2015

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN İSTANBUL’UN KARTAL VE PENDİK İLÇELERİNDE YAPTIĞI KONUŞMA (6 HAZİRAN 2015)

Kılıçdaroğlu Kartal ve Pendik’te iktidar isteyen umut dolu gülen yüzlerle karşılandı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu İstanbul’un ilçelerinde halka seslenirken, "Benim de bu ülkeye, çocuklarımıza, demokrasiye, özgürlüğe karşı sorumluluğum var, sizin de sorumluluğunuz var. Beraber, birlikte, omuz omuza, kardeşçe, gönül gönüle sandığa gideceğiz ve haramilerin iktidarını yıkacağız. Yarın mutlaka ama mutlaka sandığa gideceğiz, oyumuzu kullanacağız" dedi

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Yoksullukla, işsizlikle mücadele eden, hiç kimsenin aç ve açıkta kalmadığı güçlü bir sosyal devlete ihtiyacımız var. Yetki verin, 4 yılda hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi birlikte inşa edelim”

- "3 milyon 750 bin hanede oturan yoksul kadın kardeşlerime sesleniyorum. Senin sorununu çözecek parti, CHP’dir. Sen yıllar yılı AKP’ye, iktidara, Ankara’daki beylere oy verdin, şimdi onlar seni unuttu. Onlar başka dünyanın insanları artık, onlar saraylarda oturuyorlar, seni ve çocuklarını hiç düşünmüyorlar. Benim saray, köşe dönme merakım yok, yandaşı düşünme merakım yok. Ben sadece ve sadece bu ülkenin insanlarını sizi düşünüyorum”

Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. bölge ilçe ziyaretleri kapsamında Ataşehir’den seçim otobüsüyle Tuzla’ya, "Başbakan Kemal" sloganları ve meşalelerle karşılanan Aydınlı Mahallesi’ne, oradan Pendik’e Kartal’a geldi, her yerde iktidar isteyen umutlu insanlarla karşılandı.  

-“Sizin çocuklarınızın işsiz olduğunu biliyorum. İşsizliğin nasıl bir huzursuzluk kaynağı olduğunu da biliyorum. Eğer bir evde gencecik çocuklar işsizse, evde de huzur yoktur. Ankara’daki beylerin çocukları sınava bile girmeden devlet memuru oluyorlar. Sizin çocuklarınız kursa gidiyor, sınava giriyor, ’Ne zaman ben de bir yerde görev alacağım’ diye bekliyorlar. O beyler sizi unuttu. Sevgili kardeşlerim, Davutoğlu, Erdoğan için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır."

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan yarın sandığa gitme ve geçen seçimlerde oy kullanmamış, "Oy kullandığım zaman çalınıyor, en iyisi sandığa gitmeyeyim" diyen veya CHP’ye oy vermemiş birini ikna etme sözü aldı.

Sadece ilçeleri değil, İçmeler, Evliya Çelebi, Yayla, İstasyon mahallelerinde de halkı selamlayan Kılıçdaroğlu’nun İstanbul ilçelerini ziyaretine  eşi Selvi Kılıçdaroğlu’da katıldı.

 

Gündem'den Öne Çıkan Haberler