03.08.2016

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN, DÖŞEMEALTI BELEDİYESİNİN TANITIM ETKİNLİĞİNDE YAPTIĞI KONUŞMA (3 AĞUSTOS 2016)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU,  DÖŞEMEALTI BELEDİYESİNİN TANITIM ETKİNLİĞİNDE KONUŞTU

"CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" projesi kapsamında, Antalya Döşemealtı Belediyesinin çalışmaları parti genel merkezinde tanıtıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün yaşadığımız sorunların temeli, devlette liyakat sisteminin çökmesidir. İşi ehline vereceğiz, o işi en iyi yapan kimse ona teslim edeceğiz. Eğer bunu yapabilirsek, o zaman devlet gerçek anlamda hepimizin devleti olur." dedi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yeni gelişen bir ilçe olan Döşemealtı’nın güzel bir doğasının olduğunu belirterek, buranın, yeşil ve doğa korunarak bölgenin yıldızı haline getirilebileceğine değindi.
CHP’li belediyelerin büyük başarılara imza attığını, Türkiye’de ilk olan projeleri gerçekleştirdiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, gelecek günlerde, CHP’li belediyelerin öncülüğünde güneş enerjisinden yararlanan kooperatiflerin ortaya çıkacağını, bundan hem Türkiye’nin hem de çevrenin kazanacağını vurguladı.
Bugünkü etkinlikte muhtarların da bulunduğuna değinen Kılıçdaroğlu, doğrudan doğruya halkın tercihiyle seçilen muhtarların güçlenmesi, sorunlarının giderilmesi için çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler