20.06.2017

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN BAŞLATTIĞI ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜN 7. GÜNÜ TAMAMLANDI

Geceyi, Ankara-Bolu il sınırındaki Yayla Turistik Tesisleri’nde oluşturulan konaklama alanında geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü yürüyüşüne başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nde 7.gün, Vedat Türkali’nin kendi sesinden okuduğu “Bekle Bizi İstanbul” şiiriyle sabah 09.00’da başladı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yürüyüşünde, Yarbay Ali Tatar’ın abisi Ahmet Tatar, Ergenekon davasında yargılanan Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Balyoz davasında yargılanan eski Kurmay Albay Ali Türkşen, eski Koramiral Atilla Kezek, eski Tümamiral Fikret Güneş, eski Kurmay Albay Bora Serdar ile Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden bazı madencilerin aileleri, Kamu-İş Sendikası, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu,  Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, tiyatro sanatçısı Genco Erkal, gazeteci Emre Kongar, şair-yazar Sunay Akın, gazeteci-yazar ve program yapımcısı Nebil Özgentürk, gazeteci Metin Uca, AKUT kurucularından Nasuh Mahruki, piyanist Dengin Ceyhan,  Sincan Ağır Ceza Mahkemesi Eski Başkanı Osman Kaçmaz  ve milli güreşçi Savaş Yıldırım da eşlik etti.

Yürüyüşü sırasında, bir süre üniversiteli gençlerle kol kola giren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bir tepeye "adalet" yazan grubu selamladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüşü’nün 8. gününe yarın (22 Haziran 2017 Perşembe) saat 09.00’da Kazanlar Mevki Üçler Petrol’den başlayacak.