04.10.2015

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ANTALYA’NIN KUMLUCA İLÇESİNDE YAPTIĞI KONUŞMA - ÖNCE GENÇLERİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİM (4 EKİM 2015)

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU:
- ÖNCE GENÇLERİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya’daki seçim turunun son durağı Kumluca oldu.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Antalya milletvekilleri ve parti yöneticilerinin eşlik ettiği CHP lideri Kılıçdaroğlu, gençlere "Eğer bir evde bir kişi işsizse o evde huzur yoktur. Bunlar 13 yılda kendilerini, çocuklarını düşündüler. Benim size sözüm var, gençler bütün sorunlarınıza kilitleneceğim ve önce sizin sorunlarınızı çözeceğim" sözleriyle seslendi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Rüşvet olayları çıktı ’Vay efendim paralelciler bizi kandırdı.’ Çocuk musunuz siz, koskoca ülkeyi yönetiyorsunuz. Bir sürü insanı kumpaslarla hapse atınız, ’Vay efendim bizi kandırdılar.’ Siz çocuk musunuz? Çözüm süreci dediler, ’Siz Türkiye’yi batağa sürüklüyorsunuz’ dedim. Kendisine bizzat gittim, ellerimle çözüm haritasını verdim, ’Bu sorun çözülürse bu haritayla çözülür’ dedim. Sonunda ne dediler ’PKK bizi kandırdı’ dediler. Sonunda çözüm nedir, bunları iktidardan indirmek lazım" dedi.

Miting sonunda Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal ve diğer adaylarla birlikte halka çiçek attı.