01.08.2018

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI VE ÖNCEKİ DÖNEM ANTALYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA AKAYDIN'IN EŞİ GÜNSELİ AKAYDIN’IN CENAZE TÖRENİ SONRASINDA YAPTIĞI AÇIKLAMA

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI VE ÖNCEKİ DÖNEM ANTALYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA AKAYDIN'IN EŞİ GÜNSELİ AKAYDIN’IN CENAZE TÖRENİ SONRASINDA YAPTIĞI AÇIKLAMA
(01 AĞUSTOS 2018)
CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve bir önceki dönem Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın’ın eşi Günseli Akaydın’ın cenazesi için Antalya’ya geldi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Camisi’ndeki cenazeye katılarak, taziyelerini iletti.
Cenaze törenine TBMM Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Başkan Yardımcıları Çetin Osman Budak ve Seyit Torun katıldı.
https://youtu.be/1JaT8SJ_qnk


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Her ölüm acıdır, bugün bir doktoru, bir anneyi ebediyete uğurladık. Değerli milletvekilimize, yakınlarına, ailesine, torunlarına başsağlığı dileklerimizi ilettik.”
BİR ÇOCUĞU, BİR ANNEYİ KATLEDENLERE LANET OLSUN!
Daha acı olanı, Hakkari'de terör bir annenin ve bir çocuğun şehit edilmesidir. Terörden çok çektik, bu acıları yaşıyoruz. Umuyorum ve diliyorum bu terörü hep birlikte sonlandırırız. Terör bir insanlık suçu. Bir anneden, bir çocuktan ne istersiniz ki siz, bir annenin, bir çocuğun günahı nedir? Bunu yapanlar acaba insanlıktan nasiplerini aldılar mı? Lanet olsun diyoruz, lanet olsun. Bir çocuğu, bir anneyi acımasızca katledenlere lanet olsun. Hep birlikte teröre, terör örgütlerine, teröre destek verenlere hep birlikte karşı çıkarsak, bu belayı başımızdan atarız diye düşünüyorum.
Hepinize teşekkür ediyorum değerli arkadaşlarım. 

Gündem'den Öne Çıkan Haberler