27.06.2017

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 14. GÜNÜNDE YÜRÜYÜŞ ÖNCESİ YAPTIĞI AÇIKLAMA (28 HAZİRAN 2017)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 14. GÜNÜNDE YÜRÜYÜŞ ÖNCESİ YAPTIĞI AÇIKLAMA
(28 HAZİRAN 2017)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul’a kadar gülerek, eğlenerek, kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimse buna engel olmasın, biz her türlü baskıya, her türlü provokasyona karşı hazırlıklıyız." dedi. 

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü’nün 14’üncü gününde yürüyüş öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi:



Değerli basın mensupları, yürüyüşümüzün 14’üncü günündeyiz. Yine güzel bir gün, güneşimiz var, olağanüstü güzel bir doğamız var. Biraz sonra yürüyüşümüze başlayacağız. Yürüyüşümüz her geçen gün daha bereketli hale geliyor, daha güzel hale geliyor.

Zaman zaman sizlerin de tanık olduğu protestolar da oluyor. Ama bizim ellerimiz hiçbir zaman şiddete kalkmadı ve kalkmayacak. Tam tersine her provokasyondan sonra gerek ben, gerek arkadaşlarım, gerek yürüyüşe katılan vatandaşlar hep birlikte alkışlıyoruz. Bu bizim adalete olan tutkumuz güzel bir örnek olması açısından, Türkiye geleneği açısından da güzel bir örnek olması açısından son derece önemli.

"Adalet, adalet, adalet" dedik ve bu bağlamda yürüyüşümüze devam ediyoruz, devam edeceğiz, azimliyiz, karalıyız. İstanbul’a kadar gülerek, eğlenerek, kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimse buna engel olmasın, biz her türlü baskıya, her türlü provokasyona karşı hazırlıklıyız. Özellikle dün size söylemiştim 12 maddelik bir uyarı metni hazırlamıştık, bir genelge hazırlamıştık. Katılımcıların tamamı, ama tamamı bu genelgeye uydular. Sizlerin önünde bütün katılımcılara yine yürekten teşekkürlerimi sunuyorum ve bizi sevgiyle, hoşgörüyle karşılayan Düzce halkına da buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Hepinize sonsuz teşekkürler değerli basın mensupları, çok sağ olun. Öğleden sonra zaten MYK’mız var Parti Sözcümüz gerekirse sorularınızın tamamına cevap verecektir.

Teşekkürler arkadaşlar.