15.09.2018

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN 3. CUMHURBAŞKANI CELAL BAYAR'IN MEZARINA ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan anıt mezarını ziyaret etti, Bayar'ın kabrine gül bıraktı.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Celal Bayar'ın Milli Kurtuluş Savaşında çarpışıp mücadele eden bir Cumhuriyet kurucusu olduğunu söyledi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında Bayar'ın büyük emeklerinin olduğunu belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Kendisini her zaman her ortamda saygıyla anmak da bizim görevlerimizden birisidir. Az önce mezarını ziyaret edip güller bıraktık. Allah rahmet eylesin. Onu ve arkadaşlarını, bütün Kuvayımilliyecileri saygıyla selamlıyoruz. Onlara şükran borçluyuz." diye konuştu.
GEMLİK İLÇESİNİ ZİYARET

Bursa programı kapsamında Gemlik ilçesini de ziyaret eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Gemlikliler yoğun ilgi gösterdi.
FEVZİYE KÖYÜ’NÜ ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son seçimlerde CHP’nin bir oy aldığı kırsal Fevziye Mahallesi'ni de ziyaret etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisi için hazırlanan ve gevgirle karıştırdığı "bişi"yi meydandaki vatandaşlarla beraber yedi.